Aristokraterna – En pod

Varmaste hälsningar.

Du har kommit till Aristokraternas bloggsida.

Aristokraterna är en enkel podcast gjord av fyra vänner med delad och säregen smak. Vi är alla glada för att prata och diskutera allt mellan himmel och jord, så länge det är intressant förstås. En sak vi alla har gemensamt är att vi uppskattar podcasts. De är en bra källa för diskussion, nyheter och underhållning särskilt då man enkelt kan lyssna på dem medan man sysslar med något annat. Men vi saknade ändå någonting med vårt lyssnande, något så simpelt som en svensk podcast för ämnen som intresserade oss. Därför gjorde vi slag i saken och skapade vår egen pod, Aristokraterna.

Här kommer du att hitta länkar till saker som vi pratar om under podden. Det kommer också finnas recensioner och ”pitchar”, rekommendationer och avrådanden om någonting som fångat en Aristokrats öga den senaste tiden. Vi bryr oss inte så mycket om hur gammal eller ny en sak är, är den intressant kommer vi att skriva och/eller prata om det.

Om du har någonting att säga, önska, rekommendera oss eller bara allmänt vill ha kontakt med oss kan du nå oss med mail och twitter, genom att kommentera på youtube eller här på bloggen.

 

Vi önskar ett gott lyssnande.

/ Aristokraterna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s